Welkom in De Key

Basisschool De Key

De keuze van een school voor uw kind is niet altijd een gemakkelijke opdracht.

Logisch ook, u beslist over de toekomst van uw kind.

Samen kennis en vaardigheden, maar vooral de totale ontwikkeling, van ieder kind verzekeren, is één van onze belangrijkste taken.

Basisschool “De Key” is meer dan alleen maar een gebouw.

“De Key” is een school waar kennis steevast gekoppeld wordt aan persoonlijkheidsvorming en waar uw kind in een kindvriendelijke, veilige en groene omgeving kan openbloeien tot een leergierig en creatief individu.

Meer over onze werking, onze identiteit, onze afspraken, onze meerwaarden, onze ligging...vindt u verder onderverdeeld op deze website.

Inschrijvingen tijdens de corona maatregelen !

Beste ouders

 

Door de coronamaatregelen schrijven wij momenteel leerlingen in via mail.

Hiervoor neem je contact op met het secretariaat van de school (02 532 33 65 of secretariaat.de.key@ringscholen.be). Zij bezorgen jou via mail de inschrijvingsdocumenten.

Je print die thuis af, vult ze in en stuurt ons de ingescande documenten op, samen met een kopie van de kids-id of ISI+-kaart. Je kan de documenten ook doorsturen per post, naar volgend adres:

 

GO! BS De Key

K.Keymolenstraat 39

1750 Lennik

 

Zodra de omstandigheden het toelaten, nemen wij contact met je op om met elkaar kennis te maken op school. Een rondleiding en meer uitleg over onze werking is dan ook mogelijk.

Meer informatie nodig? Neem contact op met de directie via directie.de.key@ringscholen.be

 

Bedankt

Els

Video: De Key