GO!

GO! Campus Lennik

 

GO! Campus Lennik is ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen GO! BS De Key, GO! Bubao Lentekind en GO! secundair onderwijs Lennik. Deze drie scholen sloegen de handen in elkaar om kwalitatief onderwijs te kunnen bieden aan kinderen tussen 2,5 en 18 jaar. 

Van de kleuterschool tot aan het einde van het secundair onderwijs streven we naar maximale leerwinst voor al onze leerlingen. We stemmen onze werking af op de noden, mogelijkheden en talenten van elk kind. We hanteren een open kijk en gaan aan de slag met innoverende projecten. Actief leren staat voorop. Zo sleutelen we samen met leerlingen én ouders aan de toekomst.

Onze campus ligt in een rustige, groene omgeving. Door regelmatig buiten les te geven, maken we hier volop gebruik van. Stap voor stap werken we plannen uit om onze schoolruimte nog aangenamer te maken voor jong en oud.

Naast de samenwerking tussen de drie scholen, hechten we eveneens veel belang aan de samenwerking met ouders en andere externe partners. Via open communicatie timmeren we aan de schoolloopbaan van elk kind.

Samen sterk!